StartsideOpdateringerOm mig selvMit liv i billederTrænererfaringTrænerkurserHjemmebanenBillederVittigheder m.m.VIF Ynglinge 2003FodboldtræningLinksGæstebogKontakt mig

 

 

Mit navn er Peter Hansen, 46 år gammel og bor med min dejlige kone i hus i Nørregade.  

Efter at have røget 20-25 cigaretter dagligt i 20 år stoppede jeg med det skrammel den 12. januar 2009..... .....

Jeg arbejder (er ansat !!) ved Hærens Kampskole i Oksbøl, er seniorsergent og tjenestemand. Jeg har været ved forsvaret i 25 år og har kontrakt til jeg bliver 62. Jeg har været her i Oksbøl siden 01 JAN 1995 og har haft forskellige jobs. Lige p.t. arbejder jeg med IT, hvilket også er en stor interesse i min fritid. Jeg startede i Cirkus Mili ved Prinsens Livregiment i Viborg. Jeg har været udsendt 3 gange - to gange til Kosovo og en gang til Afghanistan.

Jeg er født og opvokset i Randers - hvilket man måske stadig kan høre - og spillede fodbold i Dronningborg Boldklub. Tog folkeskolens udvidede 10 kl. på Hadsundvejens Skole i Randers og var derefter et år på High School i Californien i USA. Dette var en kanon oplevelse. Da jeg kom hjem gennemførte jeg en uddannelse som Teknisk Assistent (Driftlinien), som varede 2 år og kom kort tid derefter ind til Militæret.

Som person er jeg åben, glad, ærlig og siger min mening. De værste ting jeg kender er illoyalitet og arrogance, hvilket er egenskaber jeg selv forsøger at leve op til ikke at have.

Jeg er uddannet Elitetræner (UEFA A-Licens) inden for DBU, og har været træner i mange år. Jeg blev træner af "nød", da jeg i 1989 ødelagde mit knæ og har siden dengang været igennem 9 operationer. Blandt andet 2 x nyt korsbånd og en brusktransplantation. De har taget noget brusk fra siden af lårbenet og sat det ind i knæet hvor brusken var slidt helt i stykker. Såfremt du ikke er sart, kan du se billeder af mit "åbne" knæ under operationen ved at trykke her.

Jeg stoppede som træner for kvinderne i Varde IF som spiller i landets bedste række sommeren 2006 efter at have haft dem i 2½ år (Læs artikel fra november 2005).

Derefter var jeg talenttræner i Varde IF i efteråret 2006. Fra skoleåret 2007/2008 er jeg ansvarlig for 2 x morgen træning med piger på Vestervangsskolen i Esbjerg, som er eliteidrætsklasser. Læs artikel fra Jydske Vestkysten 14. august 2006.

Indstillet til Årets Træner 2005/2006 i Danmark - Læs mere her....

Jeg trænede OB's kvinder i 3F-Ligaen i efteråret 2007 og har sagt ja til at hjælpe Varde IF U/14 piger i 2008 samt U/18 PJDM fra efteråret 2008.

Portræt i Lokalbladet Budstikken december 2007 tryk her (pdf)

I 2009 skiftede jeg tilbage til herrespillere idet jeg havde Skjern GF som spillede i Serie 1. Holder pause i 2010!!!.

I 2011 er jeg retur i Varde IF og var Cheftræner for U18 DM Pigerne indtil juni 2012.

Fra Oktober 2012 fik jeg comeback med morgentræning i Eliteidrætsklasserne, men denne gang med ansvar for EfB spillerne.

Jeg blev skilt i juni 2005 efter godt 12 års ægteskab. Min ex. (Monica) rejste retur til Californien med børnene.

Nikolaj og Shannon besøger mig hver sommer   - dejligt at have dem her....

Købt bil og motorcykel tryk her 
 


 
   

Ønsker